2 x 960 kg (1920) brikettet pakoltunk el a zivatar elől

A fűtésszezonra időben kell készülni, így még az azt megelőző év tavaszán, de legkésőbb nyáron meg kell venni a tüzelőanyagot, amennyiben tűzifáról van szó. Más tüzelőanyag esetében is időben kell cselekedni, de a tűzifa esetében nem szabad később vásárolni, mert fázni fogsz!

A városban megszokott házhozszállítással ellentétben a tüzelőanyag nem egy kis csomagocska, hanem óriási mennyiség mind súlyban, mind pedig méretében. Kereskedőtől és szállítójától függően van, aki a tűzifát csak beborítja a kapun, de olyan is van, aki a teljes kalodát egyben leemeli az autóról. Bárhogy kapod is az árut, végül darabonként kell elpakolnod őket a helyükre.

Az egy raklapnyi fabrikettet (96 csomag) a szállító ezúttal maga pakolta le az autóról egyesével. Ezeket a 10 kg-os csomagokat ezután mi átpakoltuk a ház elé, azután a házba és még csak eztán fogjuk lepakolni mindet a pincébe. Vidéken nem kell keresni a testmozgást, az már biztos!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .