Rossz fogat húzattunk ki?! | Fogorvosi rendelő sztorik

A fogfájás sajnos nagyon kegyetlen és alattomos tud lenni! Egy ideig az ember tűri, aztán a fájdalom úgyis elkíséri a fogorvoshoz. Csakhogy az emberek többsége nem jókedvében teszi ezt, hanem fájdalmában. Ilyenkor a zember a fájdalomtól és gyakran a kialvatlanságtól is ingerült és fél. Íme néhány megnyugtató jó szó:

Mielőtt a fogorvoshoz mész, nagyon fontos, hogy egyél! Ha eszel, az érzéstelenítő annak rendje és módja szerint felszívódik, ennek köszönheted pedig zsibbadni kezd az arcod. Ha az arcod zsibbad, a továbbiakban gyakorlatilag semmi félnivalód nincs, hiszen a fogfájást ilyenkor már nem érzed, a kezelést pedig szintén nem fogod érezni a zsibbadásnak köszönhetően!

A másik jó hír, hogy a közhiedelemmel ellentétben a fogfájással nem csak magánrendelőbe lehet menni! Egyes fogorvosi rendelőkben a TB biztosítja az ellátásodat, ezért nem kell fizetned a kezelésért. A TAJ kártya ellenében (ha oda mész, ahová tartozol,) minden esetben ellátnak, legfeljebb utólag kell intézni vagy a kezelés költségét, vagy a részletfizetési kérelmet, stb.

Szóval ne félj, hanem tájékozódj!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .