Sarti vlog: piknik a hegyekben | Görög méhkaptárok

Ha az ember tenger mellett nyaral, közvetlenül a tengerparton szeret tartózkodni. Ilyen helyen bármilyen szabadidős tevékenységről legyen is szó, szeretjük látni a nagy kékséget közvetlenül a tengerből, vagy akár a hegy tetejéről is. Ez utóbbira nem mindenki vállalkozik, de mi szeretjük alaposan megnézni azokat a helyeket, ahol járunk.

A Szártit is magába foglaló #Sithonia-félsziget pl. számos öblöt rejt magába, amik közül mi gyalogosan csak az üdülőfaluhoz közelebbieket tudtuk elérni, de mi nem csak a tenger mentén jártunk, hanem a tengerrel ellentétes, falu mögötti irányban is, a beépítetlen, gyönyürű hegyvidéki tájakon.

A hegyen szőlőtermesztés zajlik, valamint végeláthatatlan olíva ligetektől és fenyőtől zöld a táj errefelé. A tengertől eltávolodva a szél hangja is alábbhagyott így szélcsendes helyen, abszolút nyugiban, jóízűen fogyaszthattuk el a gíroszunkat.

A szeles idő még nem ok arra, hogy az apartmanba ragadjunk, ez csak a strandolást lehetetleníti el. De ettől még nagyon sok szép látnivaló van ezen a vidéken, csakúgy, mint mindenhol, ahol még nem jártunk. =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .