Sarti vlog: robogó balesetünk és tanulsága

Motorbaleset utáni fénykép

Amikor lehetőséged nyílik arra, hogy részt vegyél valami igazán merész dologban, amit senki nem tilt meg neked, jó ha tudod, milyen következményei lehetnek!

Fiatal korában az embernek nincs félelemérzete, hiszen normális esetben gyermekkorában az ember nem tapasztal meg komolyabb fájdalmakat. Sem fizikailag, sem érzelmileg.

A fiatalkor azonban kifejezetten mintha keresné a bajt: ilyenkor az ember feszegeti a saját határait. Hol egy buliban öntünk fel többet a garatra, hol az éjszakában lődörgünk, vagy rossz társaságba keveredünk. Mi a határon túli kalandokat kerestük. Amikor először jártunk Görögországban, alig múltunk húsz évesek. Fiatalok voltunk, sikerült bajba kerülnünk…

Külföldön az ember sokkal felszabadultabbá válik. Ennek valószínűleg az újdonság varázsa lehet az oka. Az új helyszín, a színek, a felderítetlen területek és az a szabadságnak köszönhető „bármit megtehetek” érzés olykor bizony bajba sodorja az embert. A felnőttek a diataloknak mindig mindenre azt mondják, „Ne csináld!” Mi elmeséljük, miért mondják ezt. Habár a legkevésbé sem vagyunk „vagánykodó” természetűek, külföldön, a tengerparton motorosbalesetet szenvedtünk. A saját bőrünkön tapasztaltuk meg, miért vannak megírva bizonyos szabályok, amiket be kell tartani…

A baleset előtt és után

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .