Stressz ellen: adj magadnak időt a pihenésre!

Kávészünet

A mai kor emberének (legalábbis legtöbbünknek) minden napja ugyanolyan. Felkelsz, elmész a munkába, este fáradtan hazaérsz és lefekszel. Örülsz, ha marad időd a családodra és a háztartásra, de közben reggel kezdődik minden elölről. Nap mint nap átrágod magad azon, hogy változtatni kéne, de ki mer felmondani, vagy bármit is változtatni az életén, ha a bizonytalansággal, az ismeretlennel kell szembenéznie?!

Bármi okozza is a stresszt az életedben, mindig hagyj magadnak időt a pihenésre! Kipihenten tisztábban lát az ember, ezért könnyebben hoz meg döntéseket is. Tiszta fejjel könnyebb változtatni, hiszen észreveszed, hogy változtatnod kell! Ha ezt tudod, akkor már egy lépéssel a probléma előtt jársz! Ilyenkor érdemes változtatni, mielőtt a probléma a fejedre nő! Vedd észre a jeleket és merj változtatni! Mi változtattunk és nem bántuk meg!

Nem élünk egyforma életet és sok mindenben valószínűleg nem is értünk egyet. De ha te is így érzel, fondold át, mit tehetnél magadért és változtass! Vonulj félre teázni! Adj magadnak időt és éld nyugalomban az életed! Érezd jól magad!

Egészségünkre! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .