Zacskós leves levesgyönggyel, a mi étkezési protokollunk

Bár nem vagyunk a “műanyag ételek” híve, a mínuszokban nagyon jól jött a zacskós leves, ami zöldség híján hamar elkészíthető és felmelegíti az embert. Lesz még idő, amikor magunk készíthetjük el a levest, akár saját zöldségből, mint ahogy tettük azt már néhányszor tavaly is. Addig is marad a zacskós leves, ez legyen a legnagyobb baki az életünkben! A levesgyöngy nagyon finom kiegészítő, ezt is tettünk a zacskós levesbe, mert a tésztaszerűség, ami a levesben volt, szóra sem érdemes… :-\

Ami pedig az étkezési protokollt jelenti, az ember hajlamos megszólni mindent és mindenkit ha másként viselkedik, mint az átlag. Pedig mindenkinek vannak problémái, amik befolyásolják a döntéseinket és a cselekvéseinket. Vannak olyan egészségügyi problémák, amik akár bizonyos protokollok betartásában is megakadályoznak…

Míg egyikünknek a kézremegés nehezíti meg az étkezését, a másikunknak a szorongás okoz problémát az asztalnál. Vendégségben te mikor érzed jobban magad? Ha szép a teríték, de kényelmetlen a széked, vagy ha szerényebb a kiszolgálás, de kényelmes a hely? Mi a fontosabb? A jó társaság, a finom étel, vagy a külsőségek? Nem kell szégyelned azt, aki vagy! Légy önmagad! Erről beszélgettünk leves evés közben…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest