Teremts magadnak élményeket és örökítsd meg!

A nosztalgia szép dolog, de hiányérzetet kelt az emberben. A régi időket márpedig nem lehet visszahozni, csak azt az érzést, amit az új élmények nyújtanak az embernek. Ilyenkor valójában erre vágyunk, nem a régi dolgokat akarjuk újra megélni. Szóval csak semmi letargia, mindenki találja meg a jelenben is a saját élményeit!

Milyen jó lett volna, ha egykor készült volna felvétel a nagypapáról, vagy épp a legemlékezetesebb élményeinkről, nem igaz? A #YouTube egy nagyszerű dolog, általa sok olyan pillanatnak állíthatunk emléket, amire néhány évtized múlva kincsként fogunk tekinteni, hiszen újra és újra feleleveníthetjük a saját megélt élményeinket.

Szerezz újabb és újabb élményeket, tedd még szebbé az életedet minél színesebb és változatosabb emlékekkel! A YouTube óriási segítség ebben, hiszen ha egy eseményt örökítesz meg az életedből, később annak hatalmas eszmei értéke lesz számodra, ha pedig te magad vagy az „esemény”, akkor pedig jót fogsz mulatni magadon pár év múlva, meglátod!
Nincs ebben semmi rossz, hiszen így is úgy is pozitív élménnyel gazdagodhatsz! =)

Láttad az 50 első randi c. filmet? Mennyivel könnyebb lett volna a Drew Barrymore által alakított Lucy élete is egy „50 első randi” néven futó YouTube csatornával, nem igaz?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .