Tolo vlog: nem értjük, miért?!

Nem vagyunk ahhoz hozzászokva, hogy az épületek oldalát nyaldossa a tenger. Persze ez nem jelenti azt, hogy ilyen nincs. Nagyon is van és azt is tudjuk, hogy az ilyen szállások nagyon keresettek. Gyakran drágábbak is, hiszen partközeliek, tengerre nézőek, stb.

De tényleg ez teszi szebbé az emberek nyaralását? Nem épp az a szép, ha a tengerparton sétálhatsz? Itt nem nagyon lehet sétálni, mert szinte éri a víz az épület falait. Nem beszélve a takarításról. Míg a parton valaki fekszik a napágyban, a feje fölött az emeleti balkonon hogy takarítanak ha ez szükséges?!

Érthető, hogy nagyon menő, a haveroknak ezt elmesélni, de egy nyaralás nem attól lesz emlékezetes, mert a szállodából könnyű ki-be mászkálni pisilni, hanem ha minél távolabb mész tőle és felfedezed a környéket!

Természetesen mi sem utasítanánk vissza egy ilyen szállást, ha ez a fajta lehetőség kínálkozna, csak nem értjük. Mert minél érintetlenebb a természet, annál gyönyörűbb tud lenni! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .