Tolo vlog: utolsó előtti éjszaka | Görög sör és chips kóstolás

Panaszról szó sincs, de az utolsó előtti éjszaka már nagyon kivoltunk. A napi min. 10 km-t minden nap megtettük gyalog, akkor is, amikor hajókiránduláson voltunk és akkor is, amikor nem. Ha egyszer van látnivaló a környéken, akkor nekünk mennünk kell. Márpedig egy tengerparti településen rengeteg látnivaló van, csak a tengerpart is általában tagolt, tehát a szomszéd öblöket muszáj felderíteni!

Ezen a napon éppen ezt tettük. Strandolás után átmentünk a szomszéd Assini Beachre, ami a part felől is megközelíthető lett volna, de mi körbe mentünk a narancs ültetvényeken át. A távolság valójában nem volt sok, de tengertől elszeparált helyen közlekedtünk, ahol nagyon tűzött a nap. Valószínűleg a fáradtság is inkább a napnak köszönhető.

A #Mythos sör kortyolgatás közben kipróbáltunk egy görög chipset. Nem ez lesz a kedvencünk, de kipróbáltuk. Maradunk inkább a pisztáciánál, vagy egyéb olajos magvaknál! Fú tényleg, mandulát kéne pucolnunk…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .