Utazási elvonási tünetek

Csirke gyros

Két évvel ezelőtt még fogalmunk sem volt, hogy mi az a világjárvány. Most már tudjuk, hogy ilyenkor messze nem csak az egészségügy érintett, hiszen számos korlátozással kell szembenéznünk. A távmunka, a távoktatás és az interneten történő élelmiszer vásárlás csak néhány példa erre, de a határzárak is sok változást hoztak úgy az idegenforgalomban dolgozóknak, mint az utazás kedvelőinek…

Ahogy Magyarországon, úgy külföldön is vannak olyan kedvelt helyek, ahová évről-évre visszatérnek a törzsvendégek. Horvátország mellett Görögország, Olaszország és Spanyolország a legkedveltebb európai úticélok, ahová eddig gond nélkül utazhattunk, 2020-tól azonban új értelmet nyert a külföldi utazás fogalma. Akik tavaly még a lezárásokat megelőzően elutaztak, egész más színben láthatták kedvenc nyaralóhelyüket. A határátlépés is sokkal szigorúbb szabályokhoz kötött, mint évekkel ezelőtt volt. Az üdülőparadicsomok, köztük Görögország szerelmeseinek többsége több mint egy éve várja, hogy újra érezhesse a megmagyarázhatatlant, ami újra és újra visszavonz az országba.

Mi meguntuk a várakozást!

Ki tudja, mit hoz a jövő és mikor rendeződik a határátlépés, az utazási irodák sorsa és még sorolhatnánk?! Hogy milyen megoldást találtunk az utazásra, azt az alábbi videóban mondjuk el. De mielőtt azt elindítanád, ha te is élsz-halsz Görögországért, indítsd el az alábbi dalt, ami egy új ablakban fog megnyílni! Mikor elindul a szám, húzd le a hangerőt halkra! (Ha nem jártál még Görögországban, ez a lépés elhagyható!)

♪♫ Giannis Vardis – Spirto Kai Fotia ♫♪

Egy éve ülünk a négy fal között és táplálkozunk az emlékeinkből. Azokból az emlékekből, amik a legszürkébb, vagy épp legsötétebb időszakon is túlsegítenek. Ehhez az érzéseink szükségesek: érezni az étel ízét, hallani a görög zenét és saját megszerzett érzéseink varázsszőnyegén máris ott találjuk magunkat Görögországban…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .