Videók és egyebek hangvezérlése Chrome böngészőben

A biztonságos internet használat ma már minden kütyün frissítést követel. Eszközeinken szoftverek, ill. alkalmazások találhatók, amiket időközönként frissíteni kell. Az egyik ilyen frissíteni való a Google Chrome nevű internetes böngésző. A Chrome legújabb frissítése egy hasznos újdonságot tartalmaz minden zenét hallgató, vagy videót/filmet néző számára.

A kilencvenes évek vége felé egy-két weboldalon megjelent egy ú.n. „pánikgomb”. Ezek a weboldalak többnyire chat, vagy játék oldalak voltak, a gomb pedig azt a célt szolgálta, hogy főnöködben egy gombnyomással azt a látszatot keltsd, mintha dolgoznál. A gombbal azonnal tálcára küldted a chat ablakot és „folytathattad a munkát”.

A #Chrome böngészőben, a képernyő jobb felső sarkában megjelent egy kis ikon egy hangjeggyel. A pánikgomb elméletéhez sokban hasonlít az újítás: az ikonra kattintva minden, a böngészőben egyszerre megnyitott tartalom vezérelhető, így vége a lefagyott ablakban ordító zenének és a különböző lapfüleken a nem kívánt hangoknak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .