Az ICE életet menthet! Vagy nem?!

Érthetetlen dolgokkal vagyunk tele. A szolgáltatások zömében olyan dolgokat kell megfizetnünk, amire nincs is szükségünk. Nem beszélve arról, hogy sokszor nem is tudjuk, mi minden tartozik az egyes csomagokba, amit ránk tukmálnak. A szolgáltatás csomagok listaszerűen tartalmaznak „cukrot, diót, mogyorót”, de nekünk halvány lila fogalmunk sincs, mik ezek.

Ez a probléma az időseket érinti a leginkább. Nem mindenkinek van szüksége arra, hogy a nap 24 órájában online legyen, sőt! Előfordul, hogy az idősebb korosztály, a beteg emberek nem tudnak lépést tartani a változásokkal, ezért ők segítségre szorulnak. Olyan szolgáltatásokra és termékekre lenne szükség, ami megkönnyít bizonyos dolgokat.

Az ICE az „In Case of Emergency” rövidítése, ami annyit jelent: „vész esetén”. Ezúttal arról beszéltünk, hogy mire találták ki ezt és kik használják. Sok hasonló megoldásra lenne szükség, hogy baj esetén mindenki tudja hol tájékozódjon az akkor szükséges információkról, hiszen éles helyzetekben minden perc számíthat! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .