Narancs, karácsonyfa, kráncsfa: kedves meglepetés

Szeretjük, amikor olyan visszajelzéseket kapunk, hogy „átjön” a mondandónk. Azt különösen szeretjük, ha ezt kommentben meg is jegyzed! A napokban különleges meglepetés formában adták tudomásunkra mindezt! Egy végtelenül kedves, szimbolikus ajándékot kaptunk, amiben sok minden visszaköszönt, amiről beszélni szoktunk.

Az ünnepek alatti időszakban beszéltünk a karácsonyról, a mikulásról, elmeséltük, hogy nem kaptunk karácsonyfát és azt is, hogy nincsenek karácsonyfadíszeink. Korábban sokat emlegettük a narancsot és ritka az olyan nap, amikor ne említenénk meg a csokit, a fahéjat, vagy épp a pisztáciát. A Zero Waste is többször téma volt…

Fantom és párja meglátogattak minket és olyan ajándékkal kedveskedtek nekünk, ami mindent magába foglalt, amit a fentiekben felsoroltunk. Adott egy narancs, amit különböző szegfűszegből kirakott minták és szimbólumok kerítettek hatalmukba többek között egy elmaradhatatlan szivecskével. =)

A narancs karácsonyfaként van feldíszítve: ezüst színű „girland” és egy ezüst színű szalag öleli körbe, miniatűr gömbdíszeket és szaloncukrokat visel és a tetején gyertya. A „kráncsfa” csillag ánizzsal és egész fahéjjal van még tovább bolondítva, így a bódító illattbomba soha nem engedi, hogy szaglászás nélkül menj el mellette!

A narancsot megettük, a héjával begyújtottunk, a gyertyát és a díszeket felraktuk a kamu-karácsonyfánkra, a fűszert pedig hamarosan felhasználjuk. Fantasztikus ajándék ötlet, melyben a karácsonyi csomagolóanyagok újrahasznosíthatók. Két tenyérben elfér, mégis óriási figyelmesség, köszönjük szépen! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .