10 érv, ami a keményfa brikett mellett szól

Eddig arról lehetett olvasni az interneten, hogy egyre több ember kényszerül ki a városból, mert nem tudja törleszteni a hitelét. Aztán mintha divattá vált volna az önellátás fogalma és hirtelen megnőtt volna az erről szóló cikkek száma. Hogy ezért, vagy sem, azt nem lehet tudni, de a legutóbbi hírek pedig már arról számolnak be, hogy egyre több ember önszántából hagyja el a városi körülményeket.

Talán csak hirtelen fellángolás ez az egész. Talán csak a mindennapos streesz űzi rehabilitálódni az embereket, talán a pánikrohamok szembesítenek egyre több embert azzal, hogy valami nagyon nincs rendben és vissza kell térnünk a gyökereinkhez?! Lehet, hogy soha nem fogjuk megtudni! De egy biztos: sorra kerülnek elő a létfenntartás régi, jól bevált módszerei, köztük a zöldség és növénytermesztés, a kemence használat és a fatüzelés.

A napérlelte paradicsom íze, a friss kenyér illata és a lángoló fahasábok látványa a kályhában semmihez sem foghatók! De a világ fejlődik és a rengeteg újdonságtól idegenkedik az ember. Elhatárolódni azonban semmitől sem szabad, hiszen akkor kimaradunk a jelenből. Ennek a jelennek az egyik aprócska újdonsága a #fabrikett. Az a fűrészporból, vagy forgácsból préselt tüzelőanyag, ami kb. egy tégla méretéhez hasonlít és jobban lehet vele fűteni, mint a tűzifával. Részletek a videóban!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .