Miért tesszük tönkre a saját élelmünket?!

A világban számos összeesküvés elmélet létezik, de sajnos ezeknek az okai sokkal inkább hangsúlyt érdemelnének. Hátat fordítani és legyinteni a legkönnyebb, de nagyon sok ember fél, mert megfélemlítik őt a különböző szabályok. Ha nem a világvége-félék, akkor a hétköznapi, saját magunk állította szabályok.

Hol a húst kiáltják ki főgonosznak, hol a paradicsom mérgező. Miközben az embernek fogalma sincs, hogy melyik információ igaz, megpróbálja hol ezt nélkülözni, hol azt. Amikor rossz oldalra állsz és rossz döntést hozol, a bűntudat kezd el marcangolni. Ha pedig nem nem a szabályok szerint cselekszünk, akkor pedig kirekesztődünk a „skatulya-közösségekből”.

Ki a diéta szabályait próbálja követni, ki az egészséges életmódét. Ki a tökéletes kutyát akar tenyészteni, ki a gyermekét akarja hibátlanul nevelni. Az embereket foglalkoztató kérdések mindegyikére létre lehet hozni valamilyen közösséget, a közösség pedig a saját szabályait, de még így sem biztos, hogy egyikünknek ugyanaz a módszer válik be, mint a másiknak!

Felejtsük el a megfelelni akarást és érezzük magunkat jól ebben a kva életben! Mert a világ nem rossz, csak fel kell benne ismerni a jót! A világ pont olyan, amilyenné te magad alakítod! Csinálj bármit, ha te attól jól érzed magad, de ne engedd, hogy az orrodnál fogva vezessenek! =) #adriszerint #élelmiszer

Ez a dalszöveg részlet passzol ide:

„When the last tree has been taken
The last river has been poisened
Caught the last fish from the ocean
Eat your money then”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .