80-as ROCK ihlette: Magyar Heavy Metal születése | Pokolgép – Totális metál

Indítsd el halkan ► Pokolgép – Totális metál album: https://www.youtube.com/watch?v=a9LftdoWPNU&list=OLAK5uy_mvlCLKY4z5Sv3fpLXkBo2ZKSWWhTPyJ_k

A #Pokolgép azon zenekarok egyike, aminek jellegzetes betűkkel felfirkált neve nem hiányozhatott a mi korosztályunk egyetlen rockerének szakadt farmernadrágjáról sem. Ezekkel a rockzenekarokkal ismerkedtünk meg elsők között, de rajongónak nem nevezzük magunkat, ahogy Pokolgép pólónk sem volt, de a #rockzene nagy szerepet töltött és tölt be az életünkben.

Számos közös emlék fűződik a Pokolgéphez, ilyen többek között a PeCsa Sörkert, ahová nagyon sokat jártunk. Az egyik legemlékezetesebb PeCsához fűződő esemény, amikor záráskor néhányan a haverokkal elkezdtük énekelni az “Éjféli harang” c. dalt és néhány másodperc múlva a teljes akkori vendégsereg egyként énekelt velünk.

A Pokolgép egyike volt azoknak a zenekaroknak, amik széppé tették a kamaszkorunkat és ezzel együtt a megismerkedésünket is. Velük énekeltük, hogy “Ha újra megszületnék, akkor is így élnék” de azt is, hogy “hol van a szó, ami elmondaná, amit érzek belül, miért hajt a vágy!”. Tőlük tudjuk, hogy “amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek”…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest