A betegség, amivel együtt élünk

Videónkban már többször utaltunk arra, hogy egy betegséggel élünk együtt. Régóta szerettünk volna beszélni erről, de eddig nem találtuk a megfelelő pillanatot. Most, hogy holnap lesz a Ritka betegségek világnapja, adott volt a lehetőség.

Ahogy vidéki életünket bemutató videóinkkal sem szeretnénk senkiben szánalmat kelteni, úgy a videóban elhangzottak sem ezt a célt szolgálják. YouTube csatornánkkal arra szeretnénk rámutatni, hogy sokkal könnyebb lenne az élet még egy ilyen betegséggel is, ha nem tennénk magunknak olyan bonyolulttá, hiszen a #betegség azelőtt is betegség volt, mielőtt az orvos kimondta volna.

Nem a kimondott szó jelenti a nehézséget, hanem a tünetek, amik velejárói ennek. A „betegség” csak egy szó, amivel a gondolataid negatív irányba terelődnek. Ha dráma helyett mindenre csak egy megoldatlan feladatként tekintünk, akkor sokkal szebb lesz a világ! Igen, nehéz. De ha elbújsz a betegségeddel a világ elől, akkor előbb-utóbb egyedül maradsz!

Sokfélék vagyunk, a legtöbben küzdünk valamilyen egészségügyi problémával, de nem beszélünk róla. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha mindenki úgy érezhetné, hogy nincs egyedül a bánatával, vagy az egészségügyi problémájával… =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .