Nyertünk!!!

Néhányszor nyertünk már életünkben, de ezt jellemzőnek azért nem mondhatnánk. Nem is olyan régen, amikor a Facebookra rákaptak a magyar kereskedők, mindenki ott csinált nyereményjátékot. Eeeez volt a mi időszakunk!! Minden cég feliratkozót, a feliratkozóból pedig vásárlót akart, így mindenki nyereményjátékozott.

Ezek a cégek akkor még a kis számú feliratkozóval indítottak nyereményjátékot, ami egy sorsolásnál nagy esélyt jelentett a nyerésre. Olyan is volt, aki nem sorsolt, hanem a leggyorsabb válaszadót jutalmazta. A lájkoltató nyereményjátékokat viszont nem szerettük. Ilyenben mi nem vettünk részt.

Egy időben nagyon rákattantunk az online nyereményjátékokra, de ahogy megnövekedett a Facebookon az oldalak követőinek a száma, egyre kisebb esély lett a sorsolásos nyerésre, így felhagytunk a sok próbálkozással. Azért néha még előfordul, hogy játszunk, de többnyire csak olyan nyereményekért, ami számunkra hasznos lehet.

Az eddigi legnagyobb nyeremény, amit valaha nyertünk egy E-book olvasó volt, amiért nem a Facebookon játszottunk, hanem egy weboldalon. Általában figyelembe vesszük a nyerési esélyeinket, de most még ezzel se törődtünk. …ééés nyertünk! Az alábbi emailt kaptuk:
„Gratulálunk, te vagy az egyik szerencsés, aki a Győzd le a téli álmot a NESCAFÉ-val! nyereményjátékon…” Hogy mit nyertünk, azt a videóban mondjuk el. =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .