Helyesbítés: mégsem olyan jó az akác tűzifa (ipari hulladék)

Azt hittük, hogy múltkor az „üzemi melléktermékkel” feltaláltuk a spanyol viaszt és még a brikettnél is jobb tüzelőanyagot fedeztünk fel, de sajnos ez nem igaz! Bármennyire is jónak tűnt a száraz akácfa, amit kiszállítottak nekünk, közel egy hónap használat után végül csalódnunk kellett benne!

Az akácfából készült kerti bútorok és burkolatok biztos nagyon jók, az akécmézet is imádjuk, sőt! Nagy hiba, de még sosem kóstoltuk a palacsintatésztába mártott és kisütött akácfa virágát porcukorral és az akácfateát sem, pedig biztos az is nagyon finom! De legközelebb tűzifának nem valószínű, hogy az akácfát fogjuk választani…

Brikett sem készül akácfából, valahogy ez is azt súgja, hogy a bükk és a tölgyfa a „mi emberünk”. Hogy pontosan mi a problémánk az akácfával, mint tűzifával azt a videóban fejtjük ki. Lebeszélni azonban senkit nem szeretnénk róla, hisz valószínűleg nem egyformák a körülményeink. Azért jó tudni ezeket, mert anno nekünk is sokat segítettek volna ezek a zinformációk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .