Beszélgetés a sötét napsütésben

Az alábbi videó kapcsán a rosszul sikerült fényviszonyok miatt egyet nem értés volt kettőnk között, ezért szavazást indítottunk azt illetően, hogy megosszuk-e. Köszönjük szépen mindenkinek, aki szavazott, végül 74% – 26% arányban 61 szavazattal arra voksoltatok többen, hogy megosszuk a videót.

Az idei első olyan nap volt ez, amikor már egy kicsit ücsöröghettünk a kertben egy teázás erejéig. Sajnos a jó idő ellenére a technika megmakacsolta magát és pont az első tavaszi napfényt nem rögzítette megfelelően. (Világosítani már nem akartunk a felvételen, mert csak rontott volna a helyzeten.) Sebaj, még csak most jön a virágzás, akkor sokkal szebb lesz a látvány! =)

A jó idő érkeztével többször tudunk majd zöld környezetben felvételt készíteni és bringázni is fogunk. Lassan 2 éve, hogy feltöltöttük az első videót, azóta sokat tanultunk és talán már a lámpaláz sem fog ki rajtunk. A ti tanácsaitokra továbbra is szeretnénk minél kevesebb vágással és jegyzetek nélkül készíteni a felvételeket, de lesznek kivételek is. A zímélekre hamarosan válaszolunk! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .