Áprilisi Mikulás

Áprilisi Mikulás

Az élet időközönként megmagyarázhatatlan dolgokat követ el. Itt vagyunk pl. mi. Megmagyarázhatatlanok. Mi mégsem akarjuk megmagyarázni. Ezen kívül van, amit nem is lehet megmagyarázni. Nemrég egy nézőnktől csomagot kaptunk, az is ilyen. Nincsenek rá szavak…

Amikor a Fílgúdék csatornára az első videókat feltöltöttük, még nem tudtuk, mit szeretnénk pontosan mondani. Sokáig kerestük a választ, mire jó nekünk ez a lehetőség, mire rájöttünk, hogy semmit sem kell túlkomplikálni. Egyszerűen el akarjuk mondani, ami nekünk jó. Panaszkodni nekünk is lenne okunk, mint mindenki másnak, de arra gondoltunk, inkább azt meséljük el, ami nekünk valaha is jó volt, vagy amiből más is tanulhat.

Tisztában vagyunk vele, hogy különös életmódot választottunk magunknak, de szeretnénk megmutatni, hogy minden csak hozzáállás kérdése. Mi a jó érzéseket és a jó élményeket gyűjtjük nem a tárgyakat. Ha van bárki, akinek jelent valamit amit tőlünk lát (vagy hall) és ezt jelzi felénk, az egy nagyon jó érzés…

Amikor élsz az internet, és azon belül pl. a YouTube adta lehetőségekkel, a mondanivalód egy egyoldalú beszélgetés, amire lájkok és kommentek formájában várható a nézői visszajelzés. Habár sok videót készítettünk, nem tudtuk biztosan, milyen visszajelzéseink lesznek, hiszen eddig csak egy-egy konkrét témában voltunk jelen az interneten. A visszajelzéseink jók és mindenkinek hálásak vagyunk, de köztudottan sok az álprofil, ezért mindig nagy öröm számunkra, amikor valakiről kiderül, hogy valós személy és tényleg jelent neki valamit, amit lát.

A fenti videóban egy nagyon kedves nézőnk ajándékát bontottuk ki, aki kedvességével úgy tűnik, a cipelést szerette volna megkönnyíteni nekünk. Még egyszer hálásan köszönjük!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .