Az élet egy napban (Life In A Day) 2010 és 2020 szerintünk

Az élet egy napban 2020

Életünk alapja a változás és a változatosság. Kevin Macdonald az idei Life In A Day c. filmjéhez ezért idén másodszor állítja magát olyan kihívás elé, amely a földi élet sokszínűségének állít emléket. Az élet egy napban 2020. július 25-ét mutatja be a lehető legváltozatosabban.

Kevin Macdonald és Ridley Scott 2010-ben összedugták a fejüket és elkészítettek egy olyan filmet, ami az életünk, az emberek sokféleségét mutatja be másfél órában amatőr felvételeken keresztül.

Azóta tíz év telt el és az alkotók ismét keresik a kihívást. Idén újra megjelent a neten egy felhívás, mely szerint bárki beküldheti felvételét életének egy meghatározott napjáról, vagy annak egy részéről Az élet egy napban, azaz a Life In A Day c. film 2020-as folytatásához. A felvételt 2020. július 25-én kellett elkészíteni, a kész filmet a tervek szerint 2021. januárjában fogják bemutatni.

A filmiparban dolgozók mellett mostmár évek óta a YouTube egyszerű felhasználói is megtanulták vágni saját „életrajzi kisfilmjeiket”, ezért biztosan mindenkinek van elképzelése, milyen fantasztikus dolog születhet egy ilyen kezdeményezésből.

Sokan valószínűleg kíváncsiságból, mások versenyből töltik fel saját felvételeiket a felhívásnak eleget téve, mi sem akartunk kimaradni egy ilyen remek összefogásból. Az előző rész nagyon tetszett, kíváncsian várjuk a 2020-as verziót!

Az élet egy napban 2010

Te hogy képzeled el ezt a filmet? Szerinted miről kellene szólnia az emberiség egy napjáról készült filmnek? Ha ez egy tükör saját magunk felé, összességében mit kellene megmutatnia nekünk? Görgess kicsit lejjebb, mert kíváncsian várjuk a kommentedet!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .