Az egész lecsó ízű alapra ráborítod a zöldborsót és nokedlit keversz bele. Egyszerű de laktató kaja, a receptben található adag nekünk kétszerre elég volt. Így lehet megspórolni egy napra a főzést. Ez jól jön egy órákig tartó kerti munka után, vagy akár egy egész napos kirándulás után. Ilyenkor csak előveszed a varázsserpenyőt, rádobod az indukciósra és percek alatt meleg az étel.
Nem szoktunk sok nokedlit enni, de a zöldborsó pörkölt recept szerelem volt első látásra. A borsót szeretjük, a nokedlit is, a kettőt együtt, vagyis a borsó pörköltet nyilvánvalóan kétszer annyira fogjuk szeretni – gondoltuk. Bejött! Tényleg jó!
Tojásos nokedlit már nagyon rég csináltunk, a napokban valószínűleg arra is sort fogunk keríteni, ha már nokedli. Az az étel, aminek készítése hagymával, paradicsommal, paprikával indul, csak jó lehet.