Borsó pörkölt | Zöldborsós nokedli

Borsó pörkölt

Az egész lecsó ízű alapra ráborítod a zöldborsót és nokedlit keversz bele. Egyszerű de laktató kaja, a receptben található adag nekünk kétszerre elég volt. Így lehet megspórolni egy napra a főzést. Ez jól jön egy órákig tartó kerti munka után, vagy akár egy egész napos kirándulás után. Ilyenkor csak előveszed a varázsserpenyőt, rádobod az indukciósra és percek alatt meleg az étel.

Nem szoktunk sok nokedlit enni, de a zöldborsó pörkölt recept szerelem volt első látásra. A borsót szeretjük, a nokedlit is, a kettőt együtt, vagyis a borsó pörköltet nyilvánvalóan kétszer annyira fogjuk szeretni – gondoltuk. Bejött! Tényleg jó!

Tojásos nokedlit már nagyon rég csináltunk, a napokban valószínűleg arra is sort fogunk keríteni, ha már nokedli. Az az étel, aminek készítése hagymával, paradicsommal, paprikával indul, csak jó lehet.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .