Borsó pörkölt
Napló

Borsó pörkölt | Zöldborsós nokedli

Az egész lecsó ízű alapra ráborítod a zöldborsót és nokedlit keversz bele. Egyszerű de laktató kaja, a receptben található adag nekünk kétszerre elég volt. Így lehet megspórolni egy napra a főzést. Ez jól jön egy órákig tartó kerti munka után, vagy akár egy egész napos kirándulás után. Ilyenkor csak előveszed a varázsserpenyőt, rádobod az indukciósra és percek alatt meleg az étel.

Nem szoktunk sok nokedlit enni, de a zöldborsó pörkölt recept szerelem volt első látásra. A borsót szeretjük, a nokedlit is, a kettőt együtt, vagyis a borsó pörköltet nyilvánvalóan kétszer annyira fogjuk szeretni – gondoltuk. Bejött! Tényleg jó!

Tojásos nokedlit már nagyon rég csináltunk, a napokban valószínűleg arra is sort fogunk keríteni, ha már nokedli. Az az étel, aminek készítése hagymával, paradicsommal, paprikával indul, csak jó lehet.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest