Brikett összesítés: 6 féle fabrikett összehasonlítása

Az elmúlt hónapokban többféle fabrikettet bemutattunk és elmondtuk róluk a tapasztalatainkat, de mi olyan jófejek vagyunk, hogy félretettünk mindegyikből egy darabot, hogy készíthessünk egy összehasonlító-összefoglalót is a véleményeinkről.

A #fabrikett környezetbarát tüzelőanyag, ami után nagyon kevés hamu marad és nem füstöli úgy a levegőt, mint a nedves tűzifa. Egyes keményfa briketteknek állítólag sokkal nagyobb a fűtőértéke, mint a tűzifának – írták a hozzáértők a különböző weboldalakon, mi pedig szerettünk volna utánajárni és a saját „bőrünkön” tapasztalni, vajon így van-e.

A videóban az alábbi 6 brikettről mondunk véleményt (balról jobbra): 1. RUF #brikett, 2. Pinikey brikett, 3. Éjszakai brikett, 4. Vegyes puhafa brikett, 5. Napraforgóhéj brikett. + A videóban nem látható 6. RUF puhafa brikettet is beleértve.

Várjuk a te tapasztalataidat is, (akár negatívat is!) hiszen célunk segíteni a briketten gondolkodóknak, ahogy ezek az információk nekünk is jól jöttek volna anno! Nem minden kályha egyforma így ahogy a fatüzelés, a tüzelés fabrikettel is kihívást jelenthet a hozzánk hasonló zöldfülűek számára. Ismered a mondást: „Több szem többet lát.” =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .