Vidéki zöldség házhozszállítás: megérkezett az áru!

Zöldség házhozszállítás

Joggal vetődik fel benned a kérdés: vidéken zöldség házhozszállítás?! Igen, szükségünk volt rá, mert még csak most tanuljuk, hogyan kell a zöldségeket termelni. (Pesten a padlószőnyeg valahogy nem akart zőűccséget termelni! :P) Már nagyon vártuk, hogy a krumpli és a többiek megérkezzenek, mert régóta szeretnénk többek között szilvásgombócot csinálni, de valamilyen rejtélyes oknál fogva a burgonya mindig eltűnik, mire sor kerülhetne a gombócra. Vajon létezik olyan, hogy krumplimanó?! 😀

De a házhoz zőűccségek között nem csak pityóka volt, megmutatjuk a többieket is! Összességében elégedettek vagyunk, nézd meg a videót és győzödj meg róla te is, hogy milyen szép, válogatott árut kaptunk! Mivel volt már hasonló tapasztalatunk, nem féltünk attól, hogy pórul járunk, mert amíg az élelmiszer webáruházból tudtunk zöldséget rendelni, ők is mindig szép árut hoztak nekünk és így volt ez anno Pesten is.

Lassan bújik elő a napocska és végre megkezdődhetnek a kerti munkák, de van, amit még be kell szereznünk. Bízunk a jó időben, a csapadékban és bízunk benne, hogy a saját termésünk is legalább ilyen szép lesz (és finom), mint a házhoz rendelős volt. A paprika és a paradicsom már megyeget, uborka és krumpli téren is van sikerélményünk, de még sok tapasztalatra van szükség. Mi mindenesetre próbálkozunk, csak ne legyen szárazság! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .