BÚÉK 2021!

Szilvszteri csákó

Bármennyire is el szeretnénk kerülni az általánosítást, ez az év mindenki számára lehangoló volt az eddigiekhez képest. Ki a munkájában, megélhetésében érezte meg a változást, ki a szeretteit veszítette el. A kiürült utcák csendje mindannyiunkat megérintett, de talán még nem késő megtörni ezt a nyomasztó csendet az egymásba vetett bizalmunkkal!

Végtelenül megosztott életünkben, amelynek java ma már az interneten zajlik, minden hitünket és bizalmunkat elvesztettük mind magunkban, mind egymásban. Ennek következménye, hogy a sötétben tapogatózó érzelmeink indulatokká alakulnak át. Indulataink szelencéjéből minden évben a szilveszteri bulik eresztették le a fáradt gőzt, az év utolsó napján eddig mindenki kikiabálhatta magából a fájdalmát, a félelmét és az új évkezdés ismét bizalommal töltötte fel a reményvesztetteket.

Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek! =)

Ismét eljött az év utolsó napja. 2020. december 31-én már a bulik sem segítenek rajtunk, magunkra maradtunk. De valamit tudnod kell! 2021-ben a saját életedet éppúgy te magad alakítod olyanná amilyen lesz, mint ahogy 2020-ban tetted. Te hozod meg az újévi fogadalmaidat és a döntéseidet is arról, hogy milyenné szeretnéd tenni a következő évet. Történhet bármi a világban, a saját életedet közvetlenül befolyásoló döntéseket egyedül te hozod meg!

Ezért mindentől és mindenkitől függetlenül higgy magadban, döntsd el, hogy milyen lesz a 2021 és tegyél meg érte mindent! A miénk Boldog lesz! Mindenki másnak is legalább ugyanolyan Boldog Új Évet Kívánunk, mint amilyen a miénk lesz! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .