Duguláselhárítás házilag: a legcukibb dugulás

Duguláselhárítás házilag

A duguláselhárítás házilag is elvégezhető feladat. Kérdés, hogy makacs, vagy macska dugulásról van-e szó? A tisztítást végző cégek az előbbihez értenek, mi pedig az utóbbihoz. Nem tudtunk róla, de úgy tűnik, profik vagyunk!

A nagy esőzések után akadt egy kis probléma. Bedugult a ciszternából a többi esővízgyűjtő hordóhoz vezető vízcső. Miközben kerestük a neten a megfelelő szakembert, rájöttünk, hogy a duguláselhárítás házilag is elvégezhető, méghozzá puszta kézzel!

Végy egy puszta kezet! Vagy kettőt! Az sem baj, ha nem puszta, de kéz legyen. Nem kesztyűs! Kesztyű csak akkor ér, ha a kandúr is csizmás. Szinte biztos, hogy a kandúr mezítláb, ezért legyen inkább a te kezed is mezít!

A dugulást lassan és óvatosan távolítsd el a vízcsőből, ellenkező esetben a dugulás nyávogni fog és visszatér a lefolyóba! Szóval minden egyes dugulást gyengéden fogj meg és egyesével helyezz át a csövön kívülre!

A feladat végzése közben soha senkinek ne mond azt, hogy „Dugulj el!”, mert egy ilyen meggondolatlan elszólás következményeként előfordulhat, hogy az egészet kezdheted elölről! Nem vagy abban a helyzetben, hogy megengedhess magadnak egy ilyen bakit, mert itt a falnak is füle van!

Csak toljad ami a csövön kifér! Szőröstül-bőröstül! A házi duguláselhárításhoz sok sikert kívánunk! =D

Ha tetszettek a látottak, örömmel vennénk, ha szakértelmünket te is némi dícsérettel illetnéd! Nem régóta vagyunk a szakmában, de biztosak vagyunk benne, hogy a legjobbak vagyunk! =D

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .