Első Dürer Kert élményünk

Eredetileg a koncertről akartunk áradozni, de a Dürer Kertről sokkal több szó esett. Hosszú kihagyás után ez volt az első klub koncert, amin részt vettünk, az utolsó valamikor 2011 körül lehetett. 2016-ban a PeCsa bezárásával az utolsó hely is bezárt, ahová egykor jártunk, a jelenlegieket nem ismertük egyáltalán.

Az utóbbi években sok kedvencünk járt Budapesten, de sajnos mindegyik koncertet ki kellett hagynunk. Idén eljött az ideje, hogy az elmúlt időszakban összejött negatív eseményekből eredő gondolatainkkal leszámoljunk és végre kitomboljuk magunkat egy koncerten. A „Lord of The Lost” koncert hibátlan volt, a zenekar hihetetlenül odaadó volt, jól látható, hogy szeretik amit csinálnak.

A Dürer Kert nagyon hangulatos szórakozóhely, örültünk hogy végre átléphettük a küszöbét. Furcsa volt, hogy buli után nem volt cigi szagú a ruhánk, mint régen, amikor még lehetett dohányozni a szórakozóhelyeken és a hangzás is meglepett. Nagyságrendekkel jobb volt, mint amihez anno hozzá voltunk szokva.

Emlékezetes nap volt! A fantasztikus koncert és a Dürer Kert együtt egy felejthetetlen élményt jelentett számunkra! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .