Elsők voltunk a faluban, aki NFC mobilfizetést használt

Vitathatatlan, hogy a kütyük virágkorát éljük. Néhányan küzdünk ellene, mint egykor tettük ezt a „bunkófon”, később a „simogatós telefon” megjelenésekor. Mi magunk is óckodtunk tőle és tesszük ezt a mai napig, hiszen az ember alapvető természete, hogy fél mindentől, ami ismeretlen.

A nyitottságról már többször esett szó, mi alapvetően nyitottnak tartjuk magunkat, de a digitális világban olyan káoszt látunk kialakulni, hogy jobbnak látjuk elkerülni azt. Persze máris ellent kell mondanunk magunknak, hiszen használjuk az Internetet, az okostelefont és most már ezek szerint a mobilfizetést is…

Kicsit elkalandoztak a gondolataink (sosem történt még ilyen :D), de valójában azt szerettük volna elmesélni, hogy a faluban, ahol élünk, nem hallottak még a NFC mobilfizetésről, így mi voltunk az elsők, akik használtuk és nem csak az eladó, de mi magunk is meglepődtünk, hogy működött!

Ezért szeretnénk mindenkit bátorítani, hogy ne féljen használni a PayPass, azaz érintős bankkártyás fizetés újabb formáját, amiben minden ugyanaz, mint a bankkártyás fizetésnél, csak NFC-s okostelefon kell hozzá bankkártya helyett! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .