Erre innunk kell! Egészségedre!

Egészségedre!

Szőlőhegy ide vagy oda, mi nem szeretjük se a bort, se a pálinkát. Sörözni is inkább csak társaságban szoktunk, de most több oka is volt annak, hogy koccintottunk. Egészségedre!

Először is új lehetőség nyílt a faluban. Végre itt is van olyan élelmiszerbolt, aki az élelmiszert házhozszállítja. Ennek köszönhetően minden cipelős cuccot – elsősorban a zöldség-gyümölcsöt – meg tudunk magunknak venni úgy, hogy azt nem kell felcipelnünk a hegyre. A termékkínálattal és a termékek minőségével nagyon elégedettek vagyunk és a magunk részéről minden más helyi termelőt és kisboltot arra bíztatunk, hogy éljen a webáruház és a házhozszállítás nyújtotta lehetőséggel! Biztosak vagyunk benne, hogy minden településen kiéhezetten várják a lakók a házhozszállítást, főleg a mostani időszakban.

Erre koccintanunk kell! A másik, amiért poharat ragadtunk, hogy néhány másodperccel ezelőtt te is a pohár fenekére néztél – legalábbis a képen látható pohár fenekére, – ami azt jelenti, hogy láttad, pontosan mivel koccintottunk. Igen, ez csokis drazsé, amit már évtizedek óta nem ettünk, pedig nagyon szeretjük! Az, hogy ilyet ehettünk, nagy öröm számunkra és ez is a helyi zöldséges érdeme, mert kapható nálunk drazsé, valamint pisztácia is a mi nagy örömünkre! A poharas “tálalás” oka csupán a mértékkel való fogyasztás, mivel ez az édesség nagyon hamar elfogy, akár a pisztácia, annyira szeretjük!

Végül de nem utolsó sorban emeljük poharunkat a borotva töltőkábelre, ami hónapok óta eltűnt, míg végül egy véletlen folytán megtaláltuk a téli kabátoknál, egy szatyorban. Ezzel végre újra hadat üzenhetünk az arcszőrzetnek és nem lesz olyan macerás a borotválkozás. Egészségetekre!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .