Fűszer házilag: szárított tárkony morzsolás

Mindenre van megoldás! Régen, amikor a zember nyaralni ment, a rokonaira, vagy a szomszédra bízta a növények locsolását. Ha ezen megoldások egyike nem állt rendelkezésre, akkor volt némi elbizonytalanodás az utazást illetően, de végül mindig minden elrendeződött valahogy.

Manapság sokan távol élnek a rokonaiktól, szomszédainkat pedig jóformán csak egy köszönés erejéig látjuk. Sokkal zárkózottabbak lettünk, ma már nem bízzuk másra a locsolást. Valószínűleg ez a bizalmatlanság az Internetnek köszönhető, csakúgy, mint az a rengeteg ötlet is, ami megoldást jelent a problémáinkra.

Ha a zember kertes házba kerül, nagyon sok a megoldásra váró feladat. Ez ösztönösen találékonnyá tesz, az internet fantáziadús, kreatív bugyraiban pedig további inspiráló ötleteket gyűjthetünk. Legyen szó locsolásról, gyümölcs elrakásról, vagy fűszer szárításról, a világháló tele van jobbnál jobb ötletekkel, csak meg kell találni az értékes információkat.

Kisfilmünkben egy hét távollét után arról beszélünk, hogy mi várt minket a kertben nyaralás után augusztus végén, aszályos időben. A felvétel az előzőekben mutatott szárított #tárkony lemorzsolása közben készült. =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .