Gardrób szekrényből térelválasztó előszoba szekrény (összeszerelés)

Ezt a lapra szerelt szekrényt csak segítséggel, egy harmadik személy bevonásával lehet összerakni. Nekünk nem volt segítségünk, anélkül kellett megoldanunk a #szekrény felállítását. A dolgot nehezítette, hogy a bútort térelválasztóként akartuk használni.

Anno a pesti lakásban ez a bútor tökéletesen illeszkedett a szobánkba, de itt nagy mérete miatt sehol nem tudtuk hasznát venni. A pincében tároltuk, de nem akartuk ott felállítani, mert ahhoz túl jó állapotban volt.

Sokat gondolkodtunk mi legyen a sorsa, legtöbbször a két óriási tolóajtó újrahasznosítása került szóba. Ezek a nagy „ajtók” több helyen is hasznosak lettek volna, de nem jutottunk dűlőre, mert sajnáltuk volna darabjaiban hasznosítani.

Egy feje tetejére állított gondolat szerint a szokásoktól eltérő módon a szekrényt nem a falra toljuk, hanem térelválasztásként állítjuk fel. A gondolat több megoldani szükséges feladatot látott el. Ilyen volt a térelválasztás, a kabátok tárolása és további kisebb teendők. Kérdés, hogy a gondolatot sikerült-e megvalósítani? =)

https://youtu.be/Wv0ccY-U7Iw

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .