RUF brikett vagy zsákbamacska?!

2015 őszén laikusként életünkben először szembe kellett néznünk a fatüzelés nehézségeivel. nem tudtuk, mennyi tűzifára lesz szükségünk egy fűtésszezonra, nem tudtuk, mennyire fűti fel a házat az akkori cserépkályha és azt sem tudtuk, hogy létezik olyan fűtőanyag, hogy #RUF brikett, vagy egyáltalán bármilyen #brikett. Segítségünk sem akadt, mert senki nem tudott válaszolni a fűtéssel kapcsolatos kérdéseinkre.

Az azóta eltelt évek alatt többféle helyről rendeltünk már tűzifát, toldoztuk-foltoztuk az egykori kályhát, míg végül lecseréltük egy újra. Korábbi kisfilmjeinkben a tűzifákat, egy folytonégő német kályhát és az új, beépített sütővel ellátott, üveg ajtós vaskályhánkat is bemutattuk.

A fatüzeléshez szükséges ismeretek elsajátításának érdekében többféle brikettet is leteszteltünk, így ma már van némi tapasztalatunk azt illetően, hogy melyik tűzifát és brikettet hogy jó használni. Aktuális kisfilmünkben a RUF brikettről?! osztjuk meg legfrissebb tapasztalatainkat, valamint nézőinkhez tesszük fel a kérdést, hogy a megvásárolt portéka RUF brikett-e vagy sem?!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .