Havasi Symphonic: az album, ami megváltoztatja a zenei ízlésed

Havasi

Havasi Balázs egy olyan magyar #zongoraművész, akire mindannyian büszkék lehetünk. Zenéje tökéletes példája annak, hogy a porszem méretű, halandó, ám de nyitott embert az univerzumban végtelenül sok pozitív élmény érheti. Mindannyian csillagporból vagyunk. Csak rajtunk áll, hogy a ragyogunk-e, vagy elveszítjük porszemnyi, ám annál ragyogóbb fényünket!

Bár #Havasi zenéje kortól, nemtől függetlenül hallgatható zene, mi elsősorban azoknak ajánljuk, akiket alaposan megcibált már az élet, akár egy magányos hajóvitorlát. Ez a zene csontig hatol, akár Hans Zimmer muzsikája. Dobbanjon együtt a szívünk a zenében hallható ütemekre Havasi Balázs, Endy és az albumon hallható összes zenész szívével együtt.

Mi ezúttal azt meséljük el, hogyan találkoztunk először Havasi zenéjével. Röviddel azután, hogy először hallottuk őt, Havasi koncerten is voltunk. Olyan magyar koncerten, ami ennyire tetszett volna, még soha nem voltunk, pedig szeretünk koncertre járni és alapvetűen a rock műfajt kedveltük, amíg meg nem hallgattuk Havasi Balázs koncertjét.
Szívből ajánljuk mindenkinek! =)

A videóban elhangzottakkal ellentétben a zenét inkább a videó megnézése után hallgasd meg, mert a komolyzene természeténél fogva hol halkabb, hol hangosabb, inkább ne rontsd el az élményt! =)

Az elhangzott idézet:
„Ha kitör a vihar, mindenki a természete szerint cselekszik.
Van, ki elnémul a félelemtől. Van, ki menekül. Van, ki elbújik.
És van, aki szárnyát kitárja, és sasként szárnyal a szélben.”
Elizabeth : Az aranykor

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .