Hogyan kerüld el, hogy használhatatlan világítós billentyűzetet vásárolj?

Világítós betűk

Ne hagyd, hogy a világítós billentyűzet hipnotizáljon téged! Ha nem akarsz úgy járni mint mi, alaposan nézd meg, hogy mi az, amit megveszel, mielőtt kiadod rá a pénzt!

Az előzményekben írtaknak megfelelően szerettünk volna megoldást találni arra, hogy egy sötét íróasztal mellett akadálytalanul tudjunk dolgozni. Ehhez látszólag jó megoldást jelentett egy korábban hasonló okból vett, de használaton kívüli világítós billentyűzet.

A vásárlást követően megtapasztaltuk, hogy egyik-másik világítós billentyűzet között óriási különbség van. Akkor más megoldást találtunk a problémára (átmenetileg a laprop saját billentyűzetét használtuk), most viszont eljött az ideje, hogy a múltkori vásárlásból szerzett tapasztalatainkra alapozva vásároljuk meg az új világítós billentyűzetet.

Az új billentyűzetünk „irodai” munkához, elsősorban szövegíráshoz kellett, ehhez azonban nem mindegy, hogy melyik világítós billentyűzetre esik a választásod! A fenti videóból megtudhatod, mi a különbség és mire figyelj, ha hasonló célból szeretnél világítós billentyűzetet vásárolni! Csatornatagjaink hamarosan közelebbi képet is láthatnak a világítós billentyűzetről!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .