Így spórolunk mi: komposztáló tűzifa kalodából

Tűzifa kaloda megfelezve

Mindennek megvan a helye és a dolga! Ami az ember fejében egykor csupán hulladék volt (szórólapok, lécek, stb.) ma már felhasználásra kerülnek. Az újságpapírt (és minden papírt) gyújtósnak használunk, a kalodát komposztálónak és minden egyéb lécet, bútorlapot és lemezt beépítünk valahová, ahogyan ezt már korábban is mutattuk.

Mind a találékonyság, mind pedig az aktuális „alkotás” elkészültekor jó érzés tölti el az embert, hiszen minden egyes kalapácsütéssel hasznosabbnak érzi magát a zember. A kerti munkával és a barkácsolással egy külön világ nyílik meg előttünk, pont, mint amikor megnyitod a böngésződet a számítógépeden.

Mi is szeretünk szörfölni a neten, de szerencsére harmóniába tudjuk ezt hozni a fizikai munkával és valamelyest a mozgással, így kiegyenlítődik az Internet előtt töltött idő. A nap végén sokkal nyugodtabban hajtjuk álomra a fejünket úgy, hogy tudjuk, ismét valami remek dolgot találtunk ki és meg is valósítottuk.

Persze komposztálót lehet venni ötvenezer forintért is…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .