Novemberi kis csodák a kertből

Próbáljuk megszokni a természet udvaribolondját jelentő időjárás viselkedését. A helyzet az, hogy az elmúlt néhány évben aligha mondható normálisnak az időjárás, hiszen ha esik, ha fúj, az biztosan nem akkor történik, amikor kellene.

Az első évben a többször emlegetett 2015-ös viharral kellett szembenéznünk, azután jöttek a nagy esőzések, majd egy rekordokat döntögető, kemény tél. Ezután pedig szárazság. Egy fűtési szezonban szükséges tűzifa mennyiségét a mai napig nem tudtuk kitapasztalni, hiszen hol szélsőségesen hideg volt, hol pedig brikettet használtunk a tűzifa pótlásra, vagy segítséget kaptunk hozzá.

Az utóbbi években láttunk egysmást, hiszen láttunk április végi virágzó gyümölcsfákra hulló havat is, de ez a mostani „tél” finoman szólva is túltesz mindenen! A telet nem szeretjük, de ha felborul a természet rendje, az még rosszabb! De van ennek azért jó következménye is! Olyan apró csodák, amik mosolyra fakasztják az embert! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .