Így spórolunk mi: Snickers palacsinta, abból ami van

Az Üvegtigris óta tudjuk, hogy a szalmaegér szalmából van. Nem úgy, mint a Snickers szelet, ami viszont nem Snickersből van! De akkor miből? Hát palacsintából és további hozzávalókból, amit a videóban mondunk el. Ez egy hamis Snickers szelet, de világjárvány idején kifejezetten örülünk neki, hisz ki tudja, meddig ehetünk még ilyet?!

Liszt, víz, egy kis zsíradék és kész a #palacsinta. Nem olyan, mint a hagyományos, de megteszi. Most még van itthon tojás, még tudtunk bele azt is rakni, de előfordul, hogy anélkül készítjük el, mert nem tudunk két naponta elmenni a boltba. Most nem is akarunk boltba menni egy darabig, ezért be kell osztani a tojást (is).

A kész palacsintába hagyományos módon kell belekanalazni a tölteléket, aminek ismét csak a képzelet szab határt! Az élet nagyon egyszerű, csak mi bonyolítjuk túl. Semmi sem készülhetne ma gyárban, ha régen nem készültek volna házilag sütemények, vagy épp a tető a fejünk felett. Most mindenkinek lesz ideje átértékelni a dolgokat…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest