Livadi élménybeszámoló és fényképnézegetés 1. rész

Sok helyen voltunk már életünkben, de ennyi élményel még sehonnan nem jöttünk haza. Rengeteg dolog történt velünk, amit képtelenség lett volna mind megörökíteni, ezért csak morzsákból szemezgethetünk. Úgy éreztük, hogy a hazahozott videók messze nem tudták átadni az élményeinket, ezért megpróbáltuk fényképekkel is kiegészíteni a Livadiban szerzett élményeinket.

Sajnos így sem teljes a kép, de megtettük, amit lehet. Bízunk benne, hogy aki #Livadi falut választja következő úticéljául, annak segít ez a kevéske info és talán érdekességképpen sem utolsó, hogy milyen egy igazi, hagyományos #görög hegyi falu.

Soha nem gondoltuk volna, hogy egyszer egyetlen táblán fogjuk tudni megmutatni a több tucat fényképet, amit egy nyaralás során készítettünk, hisz néhány éve még papírképeket rendezgettünk a fotóalbumokba. Akkor még tekerős, kijelző nélküli fényképezőgéppel, amiihez jó, ha volt nálunk 3 tekercs film. Azóta a technika hihetetlen változásokon ment keresztül és akár többezer képet is lehet készíteni, csak legyen hová menteni őket! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .