Napló

Livadi élménybeszámoló és fényképnézegetés 2. rész

Livadi teljes lakosságának szeretnénk köszönetet mondani, amiért olyan kedvesen fogadtak a faluban, bármerre jártunk! Köszönjük továbbá:

► Giorgos-nak a paraliai Omerta Pizzériában a kedvességét és minden segítséget!
► A Kateriniben élő taxisnak, (sajnos az ő nevét nem tudjuk) akivel lerobbantunk a szerpentinen, de mindvégig ura volt a helyzetnek és pillanatok alatt megoldotta a problémát!
► Giannis úrnak, aki szintén taxisofőr és azonnal segítségünkre sietett a bajban, valamint a visszautat is biztonságosan tette meg!
► A Themis Tavernának, ami Livadi főterén várja a vendégeit és ahol isteni hústálat ettünk!
► Ekavi néninek, akitől a saját készítésű tsipurot kaptuk és akinek a fiai is kedvesen fogadtak szomszédjukként!
► A Theano Dabosz családnak, akik ‘majd egy napos túránk után az utcán vendégeltek meg minket mindenféle jóval!
► A papókák tanácsának, akik megengedték nekünk, hogy a társaságukban eltölthessünk egy kis időt és jót beszélgethettünk!
► Katina néninek és Tasos bácsinak, akik saját házukban vendégeltek meg és családtagként kezeltek!
► A Tasos Tavernának, ahol a nyelvi problémák okán még a “kulisszák mögé” is bepillanthattunk és a konyhában mutathattuk meg, hogy hogyan kérjük a frappét!
► A háztulajdonosoknak, akiknek a nevét sajnos nem tudjuk, de nagyon kedvesek és szimpatikusak voltak! Köszönjük nekik, hogy szállást biztosítottak nekünk a csodaszép Livadiban!

Végül, de nem utolsósorban drága Rita! Nagyon szépen köszönjük, hogy lehetővé tetted számunkra, hogy eljussunk a hegyvidéki Livadiba, ahol beleláthattunk egy valódi, “műanyagmentes” világba! Köszönjük, az ételt, a görög és magyar vendégszeretetedet, az idegenvezetést, a fantasztikus képeket és minden segítséget! Fantasztikus, amit Livadi faluért és az emberekért teszel! ♥

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest