Livadi vlog 17. rész: Zivatar az Olümposznál

Meg akartuk örökíteni, hogy milyen egy zivatar az „Istenek lakhelyével” szemben, az Olümposzon, de sajnos mire bekapcsoltuk a kamerát, már elvonult a vihar. Amíg kint tombolt a vihar, átmeneti otthonunkban baklavával vígasztalódtunk és bepakoltunk a táskába.

Másnap reggel ismét Giannis úr volt a taxisofőrünk, aki vitathatatlanul tapasztalt sofőrként probléma nélkül vitt át minket a másfél órás gyönyörű szerpentinen. A taxiban többen utaztunk, így egy rövid időre megálltunk Kateriniben, amíg az utasok kiszálltak, majd haladtunk tovább.

Szinte hihetetlen, de a napsütötte Paralia nyomát sem mutatta az előző két napi zivatarnak és esőzéseknek, itt ugyanolyan strandidő volt, mint egy hete, amikor érkeztünk. A buszunk már itt volt, felraktuk rá a táskánkat, majd a sofőrök pihenni mentek visszaindulás előtt.

Pár óra elteltével és néhány szalámis zsömlével a hátizsákunkban ismét elindultunk Budapest felé, ahol akkor már készültek az augusztus 20-ai tűzijátékra. A tűzijátékot még megnéztük másnap, azután indulás haza…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .