Livadi vlog 3. rész: kutyák és jótündérek, na de ki volt a tettes?

Livadi ajándék

Éppen, hogy túl van az ember az első éjszakán, az Olümposz hegy csúcsánál furcsa dolgok történnek. A görögök vendégszeretete már Paralián, az Omerta nevű pizzériában is megmutatkozott. A tulajdonos Giorgios zokszó nélkül vigyázott a „bőröndünkre”, amíg mi felfedeztük Paralia tengerpartját. Ez számunkra ismeretlen hozzáállás, ezért nagyon hálásak vagyunk! Köszönjük Giorgios, köszönjük Rita! =)

Számunkra a Livadiba vezető kanyargós út is tele volt meglepetésekkel. Hiába, egy ilyen mitológiai helyszínen bármi megtörténhet! …és meg is történt! Az odaútról egy másik kisfilmben beszélünk, de a mesélnivalóink kifogyhatatlanok!

A fenti felvétel egy titokzatos ajándéknak állít emléket, melyet a Jótündér, vagy valamely más görög mítikus lény hagyott az ablakunkban. Azt már tudjuk, hogy a papucsaink azután kerültek az ablakunkba, miután ahány kutya, annyi felé lopkodták őket. =D
De mi a helyzet az „Istenek ajándékával?”

Nem szeretnénk természetesnek venni az ilyesmit, ezért legyen itt ez a videó, hogy mindig emlékezzünk rá, miből születnek a legendák és hogy igenis léteznek a jótündérek, csak fel kell ismerni őket! =)

A következő részekben további csodákat fogunk megmutatni! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .