Livadi vlog 5. rész: kilátás az Olümposzra

A ház legmelegebb helyisége a szoba, melynek ablaka alatt a mélység tátong. A szoba egy egyszerű, de annál nagyszerűbb hálószoba két két személyes ágyikóval. A szobában továbbá egy dohányzó asztal, ruhásszekrény és kandalló is van, eddig ilyet csak a filmekben láttunk.

Ez a videó egy egyszerű fotó is lehetett volna, de muszáj volt kibeszélnünk magunkból a felfoghatatlant, ami Livadi szerte többször ért minket, a felvétel előtt és után is. Ahogy Rita fogadott minket, ahogy a helyiek viszonyultak hozzánk, és ahogy a Thassos Tavernában kiszolgáltak minket, mind-mind a szó pozitív értelmében hideg zuhanyként ért.

Nem tudtuk, hogy így is lehet. Az események a fejünkre nőttek, fogalmunk sincs mikor fogjuk tudni feldolgozni azt a végtelen kedvességet, amit odakint kaptunk. Ezt nem lehet elmesélni, megmutatni, vagy leírni, mert ezt saját bőrödön kell érezni, hogy értsd. A velünk történteket még frissében próbáljuk elmesélni a hegyi házikóban, mielőtt homályosodni kezdenének az érzéseink…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .