Livadi vlog 7. rész: kalandos taxi sztori

Amiről ebben a kisfilmben beszélünk, csak a hollywoodi filmekben láttunk ahhoz hasonlót! A hátunk mögött az Olümposz hegy csúcsa emelkedik a magasba, az előtte látható hegyekből érkeztünk Livadi piros tetők borította falvacskájába. A szerpentint megelőzően egy huszonórás buszos utazást követően reggeli órákban érkeztünk meg Paralia tengerpartjára.

A tengerparton egy egész napot töltöttünk el a buszozást követően, ami butaság volt, de a 40 fokos kánikula keresztülhúzta a számításainkat. A terv az volt, hogy helyi és helyközi járatokkal utazunk Paraliáról Livadiba, de végül nem úgy alakult. Hogy miért és hogy végül hogyan jutottunk a faluba, az kisfilmünkből kiderül!

A történtek ellenére nagyon jól éreztük magunkat a faluban és bármikor újra visszamennénk! Az eset ijesztő volt, de nem vette el a kedvünket egy cseppet sem. A kedves emberek, akik körülvettek minket, mindannyian segítőkészek voltak és pillanatok alatt megoldást találtak a felmerült problémákra.

A paraliai Omerta Pizzéria Giorgios-ának, a taxisoknak, valamint Ritának nagyon szépen köszönjük a segítségét! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .