Márciusban Feriéknél

Hetekkel ezelőtt Balatonon jártunk, Feriéknél. Autóval jöttünk-mentünk. Autóban ülni nagyon furcsa dolog. Odaérsz valahová, miközben még csak készülsz a zindulásra. Míg a biciklit kényelmesen megpakolod, utána ráérősen elindulsz vele, a zautóba csak beülsz és már ott is vagy, ahová indultál. Ez nagyon furcsa érzés, nem sokszor volt ilyen a zéletünkben.

Feriéknél segítettünk a kerti munkában és beszélgettünk az élet nagy kérdéseiről + jutott idő egy kis gyalogos kirándulásra is. Balaton egy varázslatos hely. Az utóbbi években nagyon megszerettük. Amikor olyan településen jársz, ahol voltál már, egy kellemes érzés önt el, mint amikor hazaérsz.

Most is ez történt. Az autóban ülve elhaladtunk azok mellett a fasorok és üdülők mellett, ahol tavaly biciklivel tekertünk végig. Ahol isteni karamell fagyit ettünk és ahol megmártóztunk a vízben. Szép hely a Balaton, biciklivel pedig határozottan emlékezetes, igaz mi nem terveztünk körbe tekerni a Balatont, csak annyit tekertünk, amennyit tudtunk.
(Hamarosan a Siófokon készített videó is elkészül!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .