Mini Room Tour | Így spóroltunk több, mint 50.000 forintot

A meleg otthonért „addig tudunk nyújtozni, ameddig a takarónk ér”. Amíg nem tudjuk a nagyobb költségekkel járó változtatásokat elvégezni, addig kicsiben gondolkodunk. Például:

Szerettük volna „felülírni” a lábunk alatti hidegburkolatot melegburkolatra, de mivel átmeneti megoldást kerestünk, csak az olcsóbb linóleum jöhetett szóba. Abból pedig nincs olyan, ami 100% kopásálló (kibírja a görgős székek megpróbáltatásait) és optikailag is a meleg érzetet kelti.

Amikor már nagyon elegünk lett a keresgélésből, a találatok között egy kép az Interneten ötletet adott egy teljesen más lehetséges változtatásra, így történt, hogy több mint 50.000 forintot spóroltunk az eredeti tervünk elengedésével. Csak a padlóburkolat keresésével feleslegesen eltöltött több órát sajnáljuk, de a változtatást nem.

Mindig a legegyszerűbb megoldást nem látja az ember, pedig az mindig ott van a szemünk előtt! Annyi verzió elhangzott már, hogy mi mindent lehetne változtatni és hogyan, mégis ehhez a verzióhoz egy az Interneten véletlenül látott képre volt szükség, ami az ötletet adta. A sors keze…

Talán nem minden az, aminek látszik. Talán a padlóburkolat keresésére is csak azért volt szükség, hogy ezt a képet megtalálhassuk?! Hogy ezt a változtatást végezzük el az eredeti terv helyett?! Ha fázol, ne vásárolj, hanem gondolkozz! 😉

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .