Nafplio busszal: Tolóból Nafplioba helyi járattal

Várakozás

Nafplio az első görög köztársaság fővárosa volt. Mindenki ódákat zeng róla. Valahogy nem voltunk feldobva az ötlettől, hogy egy városba megyünk, de kíváncsiak voltunk, mint mindig. A meglepetés, ami ott ért minket, annál nagyobb volt!

Csodálatos görög városka rengeteg óriás pálmafával és szebbnél szebb történelmi látnivalóval. A tengert a város látogatása alatt egyetlen percig sem veszíted szem elől, ahogyan a Palamidi erődöt sem, ami a legelső, amit meglátsz, amikor leszállsz a buszról. A menetidő kb. 20 perc volt, a videóban lényegében az egész út látható.

Ebben a videóban a helyi busszal történő odautazást szerettük volna bemutatni. Piac napon (szombaton) utaztunk, valószínűleg ezért volt ekkora tömeg, amire valójában nem számítottunk. Az érkezés utáni izgatottságunkban a piacról meg is feledkeztünk, helyette városfelfedező útra indultunk. Hogy végül megtaláltuk-e a piacot, az a következő részből kiderül! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .