Nafplio busszal: Tolóból Nafplioba helyi járattal

Nafplio az első görög köztársaság fővárosa volt. Mindenki ódákat zeng róla. Valahogy nem voltunk feldobva az ötlettől, hogy egy városba megyünk, de kíváncsiak voltunk, mint mindig. A meglepetés, ami ott ért minket, annál nagyobb volt!

Csodálatos görög városka rengeteg óriás pálmafával és szebbnél szebb történelmi látnivalóval. A tengert a város látogatása alatt egyetlen percig sem veszíted szem elől, ahogyan a Palamidi erődöt sem, ami a legelső, amit meglátsz, amikor leszállsz a buszról. A menetidő kb. 20 perc volt, a videóban lényegében az egész út látható.

Ebben a videóban a helyi busszal történő odautazást szerettük volna bemutatni. Piac napon (szombaton) utaztunk, valószínűleg ezért volt ekkora tömeg, amire valójában nem számítottunk. Az érkezés utáni izgatottságunkban a piacról meg is feledkeztünk, helyette városfelfedező útra indultunk. Hogy végül megtaláltuk-e a piacot, az a következő részből kiderül! =)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest