Nyári viselet: V-nyakú férfi ujjatlan póló*

Mostmár több mint 3 éve, hogy kiköltöztünk a városból. Ennyi idő távlatából sok tapasztalatot szerez az ember. Sok mindent fel lehetne sorolni, de Thomas úgy érezte, mondanivalója van a ruhákról és a nyári viseletről.

A fővárosban máshogy öltözködtünk. Ott a „beilleszkedés” a dolgod, a társadalom arra nevel, hogy még véletlenül se legyél egyéniség és ne vállald magad, ehelyett tegyél meg mindent azért, hogy elvegyülj és csupán egy szám legyél a népszámlálásban.

Hordj csinosnak gúnyolt ruhákat, amit állandóan igazítgatnod kell, hogy álljon rajtad valahogy, miközben tiszta kényelmetlen. (A körömcipő egyébként is egészségtelen, az öltöny és nyakkendő pedig kánikulában az igazi…!)

De nem az alkalmi ruhákról van szó, hanem a hétköznapi viseletről. Régen mi is sodródtunk az árral, mi is úgy öltöztünk, ahogy a többiek, vagy ahogy épp az üzletek diktálták: megvettük a csini ruhát, amit aztán egyszer hordtunk életünkben…

A vidék többek között arra tanít, hogy ne csak elteljen a napod, haszna is legyen és mindezt kényelmes ruhában tedd, hiszen kapával a kezedben úgysem mész a bálba!
Amióta felismertük, hogy nem kell farmer ahhoz, hogy kilépjünk az utcára, sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben!

A vidék megtanít rá, hogy ne másnak öltözz, hanem saját magadnak. Lehet egy ruha bármilyen szép, ha tönkreteszi a kisugárzásod, mert titokban utálod hordani! Az önbizalmat nem a szép ruha növeli, hanem a kisugárzásod. Ez pedig abból ered, hogy jól érzed magad a bőrödben és nem próbálsz meg másoknak megfelelni! =)

*A videóban természetesen egy elhordott póló volt látható. Ha te is kedvet kaptál, azért ne készíts egy egész kollekciót és ne tedd tönkre az összes ruhádat! =D

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .