Növény házhozszállítás: mit rendeltünk online tavaszi ültetéshez?

Régóta szerettünk volna már tujákat, illetve sövényt, de nem kapkodtuk el a dolgot, mert a választék hiába hatalmas, nem értünk hozzá. Márpedig a növények élőlények, nem úgy működnek, mint egy plüssmackó, nem mondhatsz le róluk, ha már meguntad őket. Annál is inkább, mert nagyon jó érzés három olyan (makk-egészséges!) tuja „gazdájának” lenni, amit a halál torkából mentettünk meg. Ők szemétre valónak voltak ítélve…

A három tuját ezért kiemelkedő sikerünknek érezzük, habár a sok kudarc mellett jópár sikert tudhatunk magunkénak rajtuk kívül is. A kezdeti ügyetlenkedés ellenére ma már tudjuk, hogy kell a levendulát megtöbbszörözni, az Angyaltrombitánk tavaly végre a jelenlétünkben is kivirágzott, az egyszerű dugványból származó futólonc pedig rügyezik.

Persze nem minden a jó illat, a legfontosabb, hogy ettünk már olyan paprikát, paradicsomot, borsót, babot, répát a kertből, amit mi ültettünk. A gyümölcsfákat nem mi ültettük, de a sárgabarackfát leszámítva eddig nem volt komolyabb gondunk, minden fának tudtunk enni a gyümölcséből.

Másodszor rendeltünk növényeket. Mostanra megtanultuk, hogy a növények kiszállítása a többi webáruháztól eltérően működik. Mivel élő növényekről van szó, a szállítás az időjárástól is függ. Ha a megrendelt növényedet több hete várod, nem vertek át, csak sajnos a #növény házhozszállítás ilyen. A növény nem törhet, nem hervadhat, ezért különös figyelmet kap a szállítás során. A videóban elmondjuk és megmutatjuk, hogy mit rendeltünk. =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .