Ötlet megvalósítás egy ruhásszekrényben

A kényelem és a megszokások rabjai vagyunk, ami olyan korlátokat állít elénk, hogy mindent idegennek, elfogadhatatlannak, azaz félelmetesnek találunk, ami a megszokottól eltérő. Ez gyakran saját ötleteink megvalósításában is megakadályoz minket.

Pedig az építő jellegű gondolatok kivétel nélkül új ötletekre épülnek, elég ha csak a Pinteresten fellelhető, megszámlálhatatlan „csináld magad” (DIY) ötletekre gondolsz, vagy egy-egy YouTube videóra, ami végigkísér az ötlet tervezésétől a kivitelezésig. Mi is mutattunk már ilyet, csináltunk már házilag fűszertartó polcot, hőszigetelt macskaházat és még sorolhatnánk.

Ezúttal egy valamivel több, mint 1 négyzetméteres helyiségből kellett a lehető leghasznosabbat varázsolnunk a falból kiálló elemek eltüntetésével. A videóban látható fürdőszobafüggöny volt a legpraktikusabb módja a falegyenlőtlenség eltüntetésének, valamint a „Narnia hatás” megtartásának.

Narnia újjászületik: az elképzelésről és a megvalósításról

A szekrénybe lépve mindenképpen egy erdőbe szerettünk volna jutni, de azt még nem tudtuk, hogy az erdőnek álcázott helyiség milyen funkciót fog ellátni. Mivel háttérről beszélünk, a videófelvételekhez használható mini stúdió volt az első ötlet. Narniában az ember fantáziája hamar szárnyalni kezd, így a „stúdió” ötletét valami egészen mással kombináltunk.

A fenti videóban magáról az elképzelésről van szó, később további részleteket is be fogunk mutatni a kivitelezésről.

Reméljük tetszett, amit olvastál! Örömmel vennénk visszajelzésedet! Egy hamarosan következő cikkünkben arról lesz szó, hogyan spóroltunk meg kb. 40ezer forintot Narnia létrehozásakor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .